Your browser does not support JavaScript! CAMPING-CAR PARK - Aires d'étape et de services pour Camping-Car

Je choisis mes dates de séjours

...

Aire CAMPING-CAR PARK de Sérignan-les-plages

Aire d'étape

255 avis

Magali P.

Client depuis  1 ans 24 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 11 oct. 2023

Calme

Très grand emplacement Endroit calme Piste cyclable qui va jusqu au centre ville de Sérignan Plage a 800 m

Rene G.

Client depuis  4 ans 35 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 21 oct. 2023

Sluiting voorzieningen

Op 15 oktober sluit de mogelijkheid om je voorzieningen te treffen. O.i. onbegrijpelijk gezien de interesse voor deze ruime CP. Vandaar slechts 3 sterren.

Réponse de CAMPING-CAR-PARK  le  27/10/2023

Hallo René, bedankt voor je feedback. Wat betreft de sluiting van de serviceplaats Sérignan-les-plages, dit is een jaarlijkse sluiting, we sluiten voor het winterseizoen. De site gaat weer open in maart 2024. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op +33 01 83 64 69 21. Wij zijn elke dag bereikbaar van 8.00 tot 23.00 uur. Tot snel op CAMPING-CAR PARK, Inés

Erik Z.

Client depuis  3 ans 22 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 23 oct. 2023

Ruim

Ruim opgezette CP op loopafstand van het prachtige, brede strand. Serviceplaats is buiten het terrein. Dat moet beter worden beschreven. Als je eerst moet lozen, moet je dat voor het aanmelden doen! De waterinname kost irritant veel tijd ivm het drukknopsysteen, dat maar een paar liter per keer doorlaat en vervolgens het hele systeem spoelt. Waterverspilling en kost veel tijd, veroorzaakt lange wachttijden.

Réponse de CAMPING-CAR-PARK  le  29/10/2023

Hallo Erik, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. In parkeergarage Sérignan-les-Plages bevindt het afvoerpunt zich buiten de parkeergarage. De diensten die op dit punt worden gebruikt, zijn inbegrepen in de prijs van de parkeerplaats, zonder extra kosten. Als je alleen gebruik wilt maken van de diensten zonder te stoppen op het terrein, betaal je alleen voor de diensten. We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen, maar het zal moeilijk voor ons zijn om de locatie van deze terminal te veranderen. We horen graag van u, Ilse

Geertjan J.

Client depuis  9 mois 8 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 10 oct. 2023

Zee

Weinig, geen schaduw plekken. Voor ff de zee te zien perfect.

Réponse de CAMPING-CAR-PARK  le  23/10/2023

Hallo Geertjan, Bedankt voor uw beoordeling van de Sérignan-les-plages camping waar u verbleef. Niet alle plaatsen zijn schaduwrijk. We bieden een aantal etappes met verschillende vegetatie, afhankelijk van de locatie. Als u alleen schaduwrijke plekken wilt, moet u weten dat de campings in my Village vaak groener zijn dan de stopplaatsen. De beschrijving en foto's van het gebied zijn beschikbaar op onze website en applicatie. We horen graag van je, Inés

A K.

Client depuis  6 mois 13 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 14 oct. 2023

Zeer druk

Veel bezochte camperplaats, winkel dicht bij WiFi erg slecht afstand naar het strand klopt niet

Réponse de CAMPING-CAR-PARK  le  25/10/2023

Hallo A, Ik heb je opmerking over WIFI in overweging genomen. Ik zal het bespreken met de technische teams. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met het Sérignan-les-plages-gebied met ons te delen. We kijken ernaar uit om weer van u te horen, Inés

Stephane D.

Client depuis  4 ans 27 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 3 nov. 2023

Génial.

Bien placé. Correct. Dommage que tout soit fermé aux alentours. Hors saison. Le village est magnifique.

Gérard H.

Client depuis  8 mois 18 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 8 oct. 2023

Sérignan

Bonne étape Dommage que l'aire de service soit de l'autre côté de la route

Réponse de CAMPING-CAR-PARK  le  21/10/2023

Bonjour Gérard, merci de votre retour d'expérience. L'aire de Sérignan-les-plages dispose d'une borne de vidange à l'extérieur de l'aire. Les services utilisés sur cette borne sont inclus dans le prix du stationnement, sans surfacturation. Nous ne pouvons malheureusement pas modifier cet aménagement. Au plaisir de vous revoir sur le réseau CAMPING-CAR PARK , Inés

Jean-françois V.

Client depuis  6 ans 20 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 13 oct. 2023

Sejour

Très bonne aire emplacements spacieux très bien délimités à côté de la plage piste cyclable à proximité pour faire de belles balades on reviendra

Jean pierre M.

Client depuis  4 ans 18 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 6 nov. 2023

Etape retour

Sur le chemin du retour, une aire spacieuse et agréable, la mer à quelques centaines de mètres. Jp

Réponse de CAMPING-CAR-PARK  le  07/11/2023

Bonjour Jean Pierre, Un grand merci pour votre retour d'expérience positif. A bientôt sur le réseau CAMPING-CAR PARK, Ilse

Dick V.

Client depuis  5 ans 31 étapes chez CAMPING-CAR-PARK
le 6 oct. 2023

Prima lokatie

Let op: Het service station is aan de overkant van de camperplaats, dus eerst dat doen, daarna de CP op rijden. Prima lokatie als tussenstop, helaas werken een aantal stroompalen niet. Wasserette is op 50 meter in het eerste gebouw rechts, mogelijk dat bij de spar s ochtends brood is te kopen

Réponse de CAMPING-CAR-PARK  le  20/10/2023

Hallo Dick, bedankt voor je feedback. De parkeergarage van Sérignan-les-plages heeft een ledigingspunt buiten de parkeergarage. De diensten die op dit punt worden gebruikt zijn inbegrepen in de prijs van de parkeerplaats, zonder extra kosten. Helaas kunnen we deze regeling niet wijzigen. We hebben een tijdelijke storing in een van onze voorzieningen geconstateerd. Onze technische dienst van CAMPING-CAR PARK heeft samengewerkt met onze partner om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak, maar we zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf op de camping. We zien u graag terug op het CAMPING-CAR PARK netwerk.

Voir plus de sélections

Toutes les sélections ont été chargées

Plus aucune sélection à charger